agility parcour.met tekst

Borduren en bedrukken

Agility-World heeft een zeer uitgebreid assortiment aan sportkleding, werkkleding, promotiekleding en teamkleding. Deze kleding is te bedrukken of borduren naar wens met uw eigen logo of afbeelding en/of teksten in diverse lettertypes zodat iedere bestelling uniek wordt of uw persoonlijke of zakelijke uitstraling wordt versterkt.

De textiel is alleen bij vak winkels verkrijgbaar en omvat o.a: Jassen, Fleece truien en vesten, shirts en polo's maar ook handdoeken en keuken doeken, baby rompers en slabbetjes, petten en caps, mutsen, shawls en nog veel meer.

Alles tegen een zeer scherpe prijs en hoge kwaliteit.

 

Voor iedere zowel grote als kleine ondernemer, kennel of (honden)school, sportclub of team verzinnen wij de maximale uitstraling met een minimale minimale prijs.

 

Natuurlijk kunt u ook terecht voor sportprijzen als Sportbekers, rozetten en medailles, vanen en erelinten, hondensportschoenen en fraai bedrukte kado artikelen.

!

Agility-World heeft een goed en ruim assortiment borduring voor de Agilitysport , kennels en hondenfokkers- en  liefhebbers